COLOSTRUM

ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ – COLOSTRUM

φυσικό colostrum

Προστασία από την » μητέρα φύση».
Μια μεγαλοφυή ανακάλυψη της φύσης. Τα μοσχαράκια λαμβάνουν αμέσως μετά τη γέννηση τους το Colostrum. Αυτό το πρωτόγαλα παρέχει στα απροστάτευτα νεογέννητα τα αντισώματα της μητέρας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COLOSTRUM;
Το πρωτόγαλα, το οποίο εξασφαλίζει υγεία και ευεξία. Έρευνες αποδεικνύουν την ευεργετική του δράση για την υγεία του ανθρώπου. Eίναι η πρώτη τροφή που δέχεται κάθε νεογέννητο μέσω του θηλασμού από την μητέρα του τις 3 πρώτες ημέρες της ζωής του.

Τα βιοενεργά μόρια του colostrum εφοδιάζουν το νέο και ευάλωτο οργανισμό με αμυντικούς,  αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες.

Μεταφέρει τις απαραίτητες ανοσοσφαιρίνες ή αντισώματα σε υψηλή συγκέντρωση, από τον οργανισμό της μητέρας στο νεογέννητο. Έτσι ο ανίσχυρος νεογέννητος οργανισμός δέχεται τον πρώτο του φυσικό εμβολιασμό ενάντια στα μικρόβια τα βακτηρίδια, τους ιούς και τους μύκητες.

Το γεγονός ότι το Colostrum είναι φυσική τροφή η οποία δεν έχει αντενδείξεις ή αρνητικές παρενέργειες  σημαίνει ότι είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα  απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Χρησιμοποιούμε το πρωτόγαλα που παράγεται τις πρώτες 12 ώρες, γιατί τότε έχει την υψηλότερη συγκέντρωση αντισωμάτων.

colostrum-liquidΤο COLOSTRUM (αρχαίο: πύαρ) είναι «γάλα» των πρώτων ωρών και ημερών, που τα θηλαστικά παρέχουν στα νεογνά τους, ώστε να τα εφοδιάσουν με αντισώματα και θρεπτικές ουσίες. Είναι αρίστης ποιότητος και περιέχει 20% αντισώματα. Είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια, μετά από εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες, ότι αυτό είναι άκρως ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, διότι του παρέχει πολλούς και σημαντικούς παράγοντες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ είναι πολύ πιο θρεπτικό από το αντίστοιχο ανθρώπινο. Επιπλέον αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, αντιβακτηριδιακών ουσιών, παραγόντων ανάπτυξης και βιοενεργών συστατικών, όπως ανοσοσφαιρίνες. Ως διατροφικό συμπλήρωμα διασφαλίζει την επάρκεια βιοενεργών ουσιών σε ανηλίκους και ενήλικες, ιδιαίτερα στους δεύτερους μιας και το ανοσοποιητικό τους σύστημα εκφυλίζεται σημαντικά λόγω εφ’ ενός μεν της φυσιολογικής φθοράς, αφ’ ετέρου δε της κακής διατροφής και της διαβίωσης σε ρυπαρό και τοξικό περιβάλλον. Έχουν αναφερθεί πολλές και άμεσες ενέργειες του COLOSTRUM, από τις πρώτες κιόλας, ημέρες λήψης του. Άμεση επίδραση και ειδικά συστημένο αν αισθάνεστε οποιαδήποτε συμπτώματα ή ως αρχή μιας αγωγής για 1-2 μήνες.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ. 92037/24.12.2012 –

colostrum60Στο colostrum περιέχονται όλα.

  • Τα αντισώματα είναι “έξυπνα“ μόρια.
  • Αναγνωρίζουν μικρόβια και βακτηρίδια
  • Αποτελούν προϋπόθεση για την καταστροφή τους

Ανοσοποιητικοί ρυθμιστικοί παράγοντες

(κυτοκίνες, λακτοφερίνη, ιντερλουκίνη κ.τ.λ.)Διεγείρουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού & Βοηθούν στην αντιμετώπιση των ιώσεων

  • Κυτοκίνες- Βοηθούν σημαντικά στην επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, στη ρύθμιση της λεμφικής δραστηριότηταςστην αύξηση της ενέργειας των Τ- κυττάρων και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ρύθμιση της ευαισθησίας και την διάρκεια των αντιδράσεων ανοσοποίησης.
  • Λακτοφερίνη- Ένα πολύ δυνατό αντιβιοτικό και αντιβακτηριακό συστατικό.
  • Ιντερλουκίνη – Ένας εξαιρετικός καταστολέας φλεγμονών.
  • Ιντερφερόνες- Είναι αποδεδειγμένα αντικαρκινικές ουσίες
  • Πεπτίδια Προλίνης PRP- Είναι ορμόνη που εκκρίνεται από τον θύμο αδένα (κεντρική εντολή οργανισμών για το ανοσοποιητικό σύστημα) και μετατρέπει τα λευκά κύτταρα του αίματος σε λειτουργικά ενεργά κύτταρα T. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στη θεραπεία των αυτοάνοσων διαταραχών και του καρκίνου.
  • Δρα κατασταλτικά σε φλεγμονές που το όνομά τους τελειώνει σε «-ίτις» (π.χ. Ωτίτις, Δερματίτις, κτλ.). Επίσης έχει αναφερθεί και σημαντική συμβολή στην καταστολή του έρπητα και των μυκήτων. Δεν έχει αναφερθεί καμία απολύτως αρνητική επίδραση από τη χρήση του, ούτε άλλωστε θα μπορούσε, διότι είναι φυσικό αγελαδινό «γάλα». Σε μια εποχή «φτωχής» διατροφής το COLOSTRUM αποτελεί μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Προσφέρει: – Στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος – Αντιοξειδωτική δράση – Αντιφλεγμονώδη και μυκητοκτόνο δράση – Αντιαλλεργική δράση – Αποτοξίνωση – Αντιγηραντική δράση.
  • Οι περιεκτικότητες του Colostrum είναι 70,48% πρωτείνες, 29,37% immunoglobin IGg και 0,25% λίπος

 

ΟφέληΤελομεράσηΠρωτόγαλα

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (136 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +90 (from 102 votes)
COLOSTRUM, 8.8 out of 10 based on 136 ratings
Powered by Aloe Hellas LTD | Designed by: Game | Thanks to www.autoreifen.me, Health Coupon Codes and Study Techniques
www.fmgroupgreece.com www.worldnwa.comwww.fmgroupcyprus.comwww.aloegreece.comwww.aloehellas.grwww.acai-berry.grwww.my-shop365.com

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress